ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ. Ο έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα είναι όπως η κολονοσκόπηση σε ένα ανθρώπινο σώμα, απλά αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο. Ο έλεγχος των σωληνώσεων με κάμερα επιτρέπει στους τεχνικούς μας να βρίσκουν τα πάντα μέσα σε έναν σωλήνα, όπως θέση και να αναγνωρίζουν και το είδος προβλήματος, π.χ. σπασίματα. Κατόπιν μπορούν να σας υποδείξουν την καλύτερη λύση. Καλέστε μας στο 210 603 20 20.

Διάγνωση αποχετευτικού δικτύου με κάμερα

Διαθέτουμε εμπειρία, τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό
για επαγγελματική απόφραξη νεροχύτη.

Μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να παρακολουθείτε μαζί με το συνεργείο μας τι δείχνει η κάμερα. Θα σας δοθεί μετά το τέλος και εξωτερική μνήμη με καταγεγραμμένη όλη την διαδικασία.  Μια επιθεώρηση με κάμερα βοηθά απόλυτα τον εντοπισμό του ακριβούς προβλήματος, χωρίς να σκάψετε ή να μαντέψετε! Αυτό σημαίνει πιο γρήγορη επίλυση και οικονομία στον προϋπολογισμό σας. Η ύπαρξη ριζών στην αποχέτευση είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά οι συνέπειες μπορούν να γίνουν πολύ άσχημες. Ότι και αν είναι αυτό που βουλώνει τις αποχετεύσεις σας, ο έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα είναι το καλύτερο εργαλείο που είναι διαθέσιμο για να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Έχουμε διαφορετικά μεγέθη καμερών για την διάγνωση με κάμερα! Με λίγα λόγια διαθέτουμε όλα τα μηχανήματα που απαιτούνται και χρειάζονται για την φυσιολογική λειτουργία της αποχέτευσης σας. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας, το κατάστημα σας ή οποιοδήποτε οίκημα, ο έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα είναι η καλύτερη επένδυση. Θα δείτε το εσωτερικό των σωληνώσεων και θα γνωρίζετε τις αιτίες που δημιουργούν προβλήματα στην αποχέτευσή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα

Μπορείτε να δείτε τα πάντα στο εσωτερικό των σωληνώσεων!

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η Αποφράξεις Πεντέλη έχει στην διάθεσή της όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να φέρει εις πέρας κάθε εργασία που μας ανατίθεται. Πλέον δεν χρειάζεται να σκάψετε και να σπαταλήσετε τα χρήματά σας.

Καλέστε μας τώρα για τον έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα αλλά και για την συντήρηση τους. Ένας προληπτικός καθαρισμός θα βοηθήσει να αποφευχθούν πολλά μελλοντικά προβλήματα. Ότι και αν χρειαστεί η Αποφράξεις Πεντέλη θα σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες με κάμερα CCTV

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Αποφράξεις Πεντέλη χρησιμοποιεί μια σειρά υπηρεσιών ελέγχου και επιθεώρησης, για να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του δικτύου της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Παρέχουμε μια ποικιλία από εξειδικευμένες υπηρεσίες. Παροχή αποτελεσματικού ελέγχου, επιθεώρησης και διάγνωση της κατάστασης των περιουσιακών στοιχείων. Για κάθε είδος του σωλήνα, φρεατίου και υδρορροής.

Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα είναι η πιο αποδοτική μέθοδος και λιγότερο δαπανηρή. Προσφέρει έκθεση ακριβών πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση και την πραγματική θέση των φρεατίων και των αγωγών. Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Επιτρέπει στους επαγγελματίες τεχνικούς μας να καταρτίσουν μία πλήρως λεπτομερή έκθεση για την κατάσταση της αποχέτευσής σας. Τα στοιχεία της έκθεσης μπορούν να δοθούν σε ψηφιακή μορφή. Μπορούν επίσης να σταλούν μέσω e-mail στους πελάτες μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και διάγνωσης για σωλήνες και φρεάτια μεγάλης διαμέτρου.
  • Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι. 
  • Εξυπηρετούμε κάθε είδους κτίρια. Οικίες, πολυκατοικίες, σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, καταστήματα, εργοστάσια, πλοία, βιομηχανίες, κ.α.
  • Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.
  • Παρέχουμε γρήγορη, επαγγελματική εξυπηρέτηση για να κρατήσουν το αποχετευτικό σας δίκτυο στη μέγιστη λειτουργικότητα του.

Αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων στην Πεντέλη.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Οι κάμερες μπορούν να ελέγχονται εξ αποστάσεως από οποιαδήποτε προσαρμοσμένα οχήματα μας ή, όπου απαιτείται, χειροκίνητα μέσα από το σωλήνα για να επιτρέπουν στις ομάδες μας να ερευνήσουν έως 60 μέτρα συνεχούς αγωγού μέσω ζωντανής εικόνας βίντεο.