Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ. Αν οι σωληνώσεις της αποχέτευσης του νεροχύτη ενός σπιτιού είναι βουλωμένες με βρωμιές δεκαετιών από λίπη, σαπούνια και υπολείμματα τροφών, τότε είναι επιτακτικό να καθαριστούν από ειδικό τεχνικό αποχέτευσης. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν αστοχίες οι οποίες τελικά μπορεί να κοστίσουν πολύ ακριβά.

Ξεβουλώνουμε άμεσα τον βουλωμένο νεροχύτη σας

Διαθέτουμε εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό για επαγγελματική απόφραξη νεροχύτη

Τα συστατικά που έχουν γίνει μάζα και μπλοκάρουν την αποχέτευση του νεροχύτη της κουζίνας θα χρειαστούν περισσότερη ισχύ για να σπάσουν και να ξεπλυθούν. Οι επαγγελματίες μας τεχνικοί αποφράξεων έχουν στα χέρια τους μεγάλη ποικιλία εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας για να μπορέσουν να απομακρύνουν οποιοδήποτε βούλωμα, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες μεθόδους.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Χειροκίνητα τρυπάνια αποστράγγισης – ατσαλίνα

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Το τρυπάνι αποστράγγισης ή ευρέως γνωστό σαν ατσαλίνα, είναι ένα μικρό εργαλείο που περιστρέφεται αργά καθώς εισχωρεί μέσα από ένα επίμονο βούλωμα. Το τερματικό του άκρο είναι ένα άγκιστρο σαν τιρμπουσόν που για να περιστραφεί θα πρέπει να περιστραφεί πρώτα η λαβή του τρυπανιού.

Η χειροκίνητη ατσαλίνα (υδραυλικό φίδι) είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την απομάκρυνση απλών βουλωμάτων του νεροχύτη της κουζίνας και εύκολη στη διέλευση προς το αποχετευτικό σύστημα. Μερικές φορές η χρήση της μπορεί να αποσυμφορήσει εύκολα βουλώματα που βρίσκονται στο άνοιγμα της αποχέτευσης του νεροχύτη.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Μηχανοκίνητη ατσαλίνα

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Όταν το βούλωμα του νεροχύτη της κουζίνας βρίσκεται πιο βαθιά ή είναι πολύ στερεό για να μετακινηθεί χωρίς σπρώξιμο, τότε η μηχανοκίνητη ατσαλίνα είναι πιο καλή για απόφραξη. Μπορεί να φτάσει πιο βαθιά στην αποχέτευση και γίνεται εύκολα η περιστροφή της ηλεκτρικά.

Η ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την απομάκρυνση λίπους και υπολειμμάτων τροφίμων. Βέβαια αν οι υδραυλικές σας εγκαταστάσεις δεν είναι σε καλή κατάσταση, η ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα μπορεί να επιδεινώσει τα προβλήματα. Δηλαδή αν οι σωλήνες είναι παλιοί και διαβρωμένοι τότε μπορεί να σπάσουν κομμάτια μετάλλων προκαλώντας χειρότερο βούλωμα στο νεροχύτη της κουζίνας σας. 

Κάμερες αποχέτευσης υψηλής ευκρίνειας

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αν ο τεχνικός που έχει δει το μπλοκάρισμα στο νεροχύτη της κουζίνας σας δεν έχει αποτέλεσμα με την ηλεκτρική ατσαλίνα τότε ίσως διαπιστώσει πλήρη απόφραξη πιο βαθιά στη γραμμή αποχέτευσης. Μια πρόσφατη τεχνολογική εξέλιξη είναι η κάμερα υψηλής ευκρίνειας.

Μόλις η κάμερα εισχωρήσει στο εσωτερικό της δομής του σωλήνα θα υπάρχει καλή εικόνα του προβλήματος. Γνωρίζοντας πού ακριβώς βρίσκεται το βούλωμα ο τεχνικός θα ξέρει αμέσως τι εργαλεία θα χρειαστεί για να επιλύσει το πρόβλημα στη γραμμή αποχέτευσης του νεροχύτη της κουζίνας.

Μηχάνημα υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Εκτός από τις ηλεκτρικά τρυπάνια και τις κάμερες, ένας άλλος τρόπος αποσυμφόρησης του νεροχύτη της κουζίνας σας είναι η χρήση μηχανής υδροβολής. Χρησιμοποιώντας συγκεντρωμένους πίδακες νερού μπορούν να ξεπλυθούν συσσωρευμένα λίπη χρόνων, καθώς και ότι άλλο έχει μείνει στη γραμμή της αποχέτευσης του νεροχύτη της κουζίνας σας.

Η ισχυρή ροή του νερού από το μηχάνημα υδροβολής μπορεί να εξαλείψει οποιοδήποτε ίχνος υπολειμμάτων από τα τοιχώματα του σωλήνα σας, αφήνοντας το σωλήνα σε μια εξαιρετικά καλή κατάσταση και πεντακάθαρο.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20