ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Επεμβαίνουμε άμεσα σε όλη την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων και της Αθήνας, 24 ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές, γιορτές και αργίες. Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά και λύνουμε όλα τα μπλοκαρίσματα των αποχετευτικών δικτύων. Το αποχετευτικό δίκτυο είναι ένα σοβαρό κομμάτι του ακινήτου σας και αξίζει την καλύτερη συντήρηση.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Αποφράξεις – Ξεβούλωμα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Πιεστικό μηχάνημα απόφραξης

Οι βουλωμένες σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις με αργή αποστράγγιση είναι ενοχλητικές και ανθυγιεινές. Καθαρίζουμε όλες τις φραγμένες αποχετεύσεις με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Τα ρεύματα εκτόξευσης του ύδατος είναι αρκετά ισχυρά, ώστε να εκτοξεύουν σχεδόν κάθε φράξιμο και να καθαρίσουν όλη τη διάμετρο του αγωγού. Για τους πελάτες μας διενεργούμε απόφραξη αποχέτευσης με εκτόξευση νερού με υψηλή πίεση η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να σπάσουν τα ιζήματα αποβλήτων και να απομακρυνθούν από τις σωληνώσεις σας. Οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από την επαγγελματική χρήση των πιεστικών μηχανημάτων για να ξεβουλώσουν τους σωλήνες τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Έλεγχος και διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Η αξία της ειδικής κάμερας επιθεώρησης της αποχέτευσης είναι ανεκτίμητη για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων στην Αττική. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εντοπίσετε πιθανά ζητήματα αποχετευτικών δικτύων είναι η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Η χρήση κάμερας στην αποχέτευση έχει καθαρά διαγνωστικό χαρακτήρα και είναι μία διαφορετική εργασία από την απόφραξη. Η κάμερα καλύπτει την αξεπέραστη δυσκολία της οπτικής επαφής με το πρόβλημα, προσφέροντας μεγάλη βοήθεια στο τελικό έργο της απόφραξης ή/και του καθαρισμού.

Τα οφέλη της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης είναι πολλά:

  • Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
  • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
  • Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
  • Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
  • Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Το υλικό της διάγνωσης της κάμερας είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ειδοποιήσετε πριν τις εργασίες και θα σας παραδώσουμε το υλικό σε USB ή SD card. Η διάγνωση με κάμερα που χρησιμοποιείται σε κάθε αποχετευτικό δίκτυο επιτρέπει στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να βλέπουν τι προκαλεί τα μπλοκαρίσματα, τις διαρροές και άλλα κοινά προβλήματα πολύ πιο γρήγορα και με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

Η εισχώρηση ρίζας δέντρου στη γραμμή αποχέτευσης είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί σύντομα. Όταν ο σωλήνας της αποχέτευσης έχει διαρροή ή έχει σπάει τότε απελευθερώνει νερό μαζί με λύματα. Έτσι αλλοιώνεται η εμφάνιση του γκαζόν και υπάρχει και δυσοσμία. Σε προχωρημένη διαρροή μπορεί να έχετε πλημμύρα στο γκαζόν του κήπου σας. Συνετό είναι να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση όσο πιο σύντομα μπορείτε. Η χημική αντιμετώπιση των ριζών ενδέχεται να προκαλέσει ολική ζημιά στο δένδρο αν δε χρησιμοποιηθεί σωστά. Εάν δε γνωρίζετε από ποιο υλικό είναι κατασκευασμένοι οι σωλήνες του σπιτιού σας, τα χημικά καθαριστικά μπορεί να τους καταστρέψουν και να δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η πρόληψη είναι σημαντική. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στην αρχιτεκτονική του κήπου σας. Πριν ξεκινήσετε να φυτεύετε κάποιο δέντρο θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πού ακριβώς είναι η αποχέτευση του σπιτιού σας αλλά και σε τι κατάσταση είναι οι σωληνώσεις σας. Να αποφεύγετε να φυτεύετε κοντά στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας. Κάντε καλό έλεγχο στις σωληνώσεις του σπιτιού σας και εάν παρατηρήσετε κάποια βλάβη αντιμετωπίστε την αμέσως. Ένας σωλήνας ραγισμένος είναι μεγάλη πρόκληση για μια κοντινή ρίζα δέντρου. Μην αφήνετε ραγισμένους ή κατεστραμμένους τους σωλήνες σας. Καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με επαγγελματισμό και ασφάλεια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τα 2 βασικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των αποχετευτικών συστημάτων είναι τα πιεστικά μηχανήματα με υψηλή πίεση νερού και τα ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα. Τα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής χρησιμοποιούν νερό υψηλής πίεσης για να ξεβουλώσουν και να καθαρίσουν τους σωλήνες και τα φρεάτια της αποχέτευσης. Είναι πραγματικά αποτελεσματικά για τον καθαρισμό των σωλήνων από λίπη, τρίχες και άλλα αντικείμενα που “στέκονται” στο κάτω μέρος της αποχέτευσης. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ελέγχετε τους σωλήνες διαφορετικά θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την υπερχείλιση των αποχετεύσεων και με ζημιές που θα απαιτήσουν άμεση επισκευή ή και αντικατάσταση των σωληνώσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Συντήρηση αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Στην εταιρία μας θα λάβετε επιλογές για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο προληπτικής συντήρησης, το οποίο θα φροντίσουμε να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Μέρος αυτού του σχεδίου είναι ο καθαρισμός του συστήματος αποχέτευσης. Το κύριο όφελος της μηνιαίας, προληπτικής συντήρησης των αποχετεύσεων είναι η αίσθηση της ασφάλειας ότι υπάρχει πολύ μικρότερη πιθανότητα για ξαφνικές εμπλοκές ή φράγματα που μπορούν να διαταράξουν την καθημερινότητά σας. Αυτό βοηθά επίσης στην πρόληψη ζημιών ή δαπανηρών επισκευών στο μέλλον. Επιπλέον, ένα καλά συντηρημένο σύστημα αποχέτευσης είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στη λειτουργία του.

Αντλήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ

Είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι και όλοι οι τεχνικοί μας επιλέγονται με βασικό κριτήριο την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση. Είμαστε ειδικοί στις αντλήσεις υδάτων παντός τύπου και αυτό φαίνεται από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας. Αντιμετωπίζουμε άμεσα τα επείγοντα περιστατικά άντλησης υδάτων, σε περιπτώσεις που υπόγειοι κυρίως χώροι πλημμυρίζουν και υπάρχει κίνδυνος καταστροφής της περιουσίας τους. Η άντληση υδάτων γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με τις ισχυρές και σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης ύδατος τις οποίες διαθέτουμε. Το υγρό περιβάλλον δίνει στη μούχλα την ευκαιρία να αναπτυχθεί και η μούχλα θα επιβαρύνει αρκετά το κόστος ζημιάς στην ιδιοκτησία σας. Αν πλημμυρίσατε το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να το αντιμετωπίσετε. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για συμβουλές και οδηγίες.