ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ. Προσφέρουμε προσιτές τιμές για αποφράξεις στα βόρεια προάστια και πλήρη ενημέρωση ώστε να γνωρίζετε τι ακριβώς κάνουμε. Επικοινωνούμε, νοιαζόμαστε και σεβόμαστε την κάθε περιουσία και ιδιοκτησία που επισκεπτόμαστε. Οι υπάλληλοί μας είναι ενεργοί 24/7 σε όλη την Αττική και μπορούν πάντα να σας βοηθήσουν. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η αποτελεσματικότητα είναι τα βασικά μας όπλα για τον έλεγχο όλων των τύπων αποχετεύσεων.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Αποφράξεις – Ξεβούλωμα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

Πιεστικό μηχάνημα απόφραξης

Ξεβουλώνουμε οποιοδήποτε είδος αποχέτευσης όσο δύσκολη και αν είναι η απόφραξη, όσο βαθιά και αν βρίσκεται το εμπόδιο στους σωλήνες, όσο πολύπλοκη και αν είναι η φραγή. Η λύση στη βουλωμένη κεντρική αποχέτευση είναι ο έγκαιρος και ακριβής εντοπισμός του σημείου που έχει φράξει και ο πλήρης καθαρισμός και επαναφορά του αγωγού. Ο καθαρισμός και η απόφραξη της κεντρικής αποχέτευσης πραγματοποιείται με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Η συγκεκριμένη μέθοδος καθαρίζει τα τοιχώματα των σωληνώσεων με την εκτόξευση νερού. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας αντλίας πολλών ακροφύσιων που είναι συνδεδεμένη με ένα λάστιχο. Το λάστιχο διοχετεύεται στην αποχέτευση έχοντας τη δυνατότητα να προσεγγίσει σημεία που βρίσκονται δεκάδες μέτρα εσωτερικά του δικτύου.

Έλεγχος και διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Είμαστε σε θέση να βιντεοσκοπήσουμε, να εντοπίσουμε και να σχεδιάσουμε τη λύση στα προβλήματά σας για το δίκτυο της αποχέτευσης. Οποιεσδήποτε αναφορές ή συστάσεις που αναφέρονται από τους πελάτες μας, μεταφέρονται αμέσως στους τεχνικούς της εταιρείας μας. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας, θα κανονίσουν να σας συναντήσουν στο χώρο σας, για να συζητήσουν τις διαθέσιμες επιλογές και στη συνέχεια να συντάξουν μια προσφορά που θα περιγράφει τις προτεινόμενες υπηρεσίες που πρέπει να εφαρμοστούν. Μια τυπική επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική, αδιάβροχη κάμερα διάγνωσης περιλαμβάνει την τροφοδοσία ενός εύκαμπτου καλωδίου μέσω των σωλήνων.

Τα οφέλη της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης είναι πολλά:

  • Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
  • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
  • Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
  • Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
  • Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Ένας ειδικός τεχνικός μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάμερα για να επιθεωρήσει τις γραμμές αποχέτευσης από το ντους, την μπανιέρα, τους νεροχύτες και τις τουαλέτες. Για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, χρειάζεται μόνο να μας καλέσετε. Σε αυτό το στάδιο, αν μας το ζητήσετε, σας παραδίδουμε σε USB Stick ή κάρτα SD όλο το υλικό που αποκτήσαμε για το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών από οποιοδήποτε σημείο του αποχετευτικού δικτύου. Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης και γνωρίζουμε πως η εισχώρηση ρίζας δέντρου στη γραμμή αποχέτευσης είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί σύντομα. Αν δείτε στο γκαζόν της αυλής σας μαλακά σημεία τότε θα πρέπει να ελέγξετε τη γραμμή της αποχέτευσης. Όταν ο σωλήνας της αποχέτευσης έχει διαρροή ή έχει σπάει τότε απελευθερώνει νερό μαζί με λύματα. Επίσης, αν έχετε συχνά βουλώματα στην αποχέτευσή σας τότε μπορεί να έχετε εισχώρηση ρίζας δέντρου στη γραμμή αποχέτευσης.

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να απευθυνθείτε σε τεχνικό αποφράξεων. Η αφαίρεση ρίζας δέντρου από την αποχέτευση αλλά και ο καθαρισμός της είναι μια εργασία που θέλει συγκεκριμένα εργαλεία, εμπειρία και γνώση. Μη χρησιμοποιήτε χημικά σαν λύση για τις ρίζες στην αποχέτευση. Η χημική αντιμετώπιση των ριζών ενδέχεται να προκαλέσει ολική ζημιά στο δένδρο αν δε χρησιμοποιηθεί σωστά. Καλέστε μας και θα σας στείλουμε άμεσα συνεργείο με μηχανήματα τελευταίας γενιάς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι πολύ σημαντικός γιατί καθημερινά κάθε είδους λύματα που απομακρύνονται από τους αγωγούς του δικτύου. Γράσο, λίπη από φαγητό, τρίχες, χαρτιά, σαπούνι καθώς και πολλά άλλα αντικείμενα που σε κανονικές συνθήκες δεν πρέπει να εισέρχονται στο αποχετευτικό σύστημα. Η συνεχής συσσώρευση οποιασδήποτε από αυτές τις ουσίες μπορεί να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες εμπλοκές. Εάν δεν ελεγχθεί, αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπερχείλιση των αποχετεύσεων και σε ορισμένες περιπτώσεις σε ζημιές που θα απαιτήσουν επισκευή ή αντικατάσταση των σωληνώσεων. Ο προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης της πολυκατοικίας στην ουσία είναι ο καθαρισμός των κεντρικών κάθετων και οριζόντιων αγωγών, των κεντρικών φρεατίων και του μιχανοσίφωνα. Χρησιμοποιώντας υδροβολή υψηλής πίεσης καθαρίζουμε το πουρί, τα οικιακά λύματα και τις οργανικές εναποθέσεις από τα τοιχώματα των αγωγών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Συντήρηση αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

Έχει παρατηρηθεί ότι το αποχετευτικό δίκτυο Αθηνών είναι επιβαρυμένο λόγω της μεγάλης δόμησης αλλά και του επικλινούς εδάφους. Αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους δήμους της Αττικής. Η συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης αποσκοπεί στην καλή και ασφαλή του λειτουργία. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε εσείς είναι να μας τηλεφωνήσετε δίνοντάς μας την ευκαιρία να σας παράσχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες άντλησης. Τα συνεργεία μας βρίσκονται πάντοτε έτοιμα να παρουσιαστούν οπουδήποτε και αν είστε. Σκοπός μας είναι να εξαλείψουμε κάθε ίχνος νερού και λάσπης από τον χώρο σας στον οποίο έχει γίνει πλημμύρα. Με την τεράστια εμπειρία, την άριστη τεχνογνωσία καθώς και τις χαμηλές τιμές, θα σας γλιτώσουμε οριστικά από τα νερά που αποτελούν κίνδυνο τόσο για την υγεία σας όσο και για την περιουσία σας.

Αντλήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ

Ως η κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών στην ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ, έχουμε απαράμιλλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την αντιμετώπιση, ώστε να παράσχουμε γρήγορα τη σωστή λύση. Οι πλημμυρισμένοι χώροι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στο περιβάλλον που βρίσκεστε, καθώς και τεράστια κόστη. Επίσης αυξάνεται η ύπαρξη παρασίτων και εντόμων όπως κατσαρίδες και ποντίκια καθώς και η πρόκληση καταστροφών σε υλικά δόμησης. Επομένως, από την στιγμή που λάβει χώρα πλημμύρα σε ένα χώρο, οφείλει να τελεστεί άμεσα άντληση υδάτων και καθαρισμός. Διαθέτουμε αντλίες απορρόφησης υδάτων με μεγάλη ισχύ ενώ μέσα στα θετικά μας στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και η άμεση και γρήγορη ανταπόκριση. Όλα μας τα συνεργεία βρίσκονται σε ετοιμότητα σε καθημερινή βάση και οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου για να παρέμβουν και να λύσουν ένα πρόβλημα έκτακτης ανάγκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.