ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ. Επεμβαίνουμε άμεσα σε όλη την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων και της Αθήνας, 24 ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές, γιορτές και αργίες. Προσφέρουμε στα Μελίσσια ανελλιπώς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, για τα αποχετευτικά συστήματα των σπιτιών και των επιχειρήσεων, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και με άμεση ανταπόκριση. Παρέχουμε απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων, αφαίρεσης ριζών από τους σωλήνες, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα απόφραξης.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Αποφράξεις – Ξεβούλωμα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Πιεστικό μηχάνημα απόφραξης

Το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής μπορεί να διαλύσει τα πάντα, από τη λάσπη και τα συντρίμμια μέχρι τις ρίζες των δέντρων και των φυτών που έχουν εισχωρήσει στις γραμμές αποχέτευσης. Οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από τα πιεστικά μηχανήματα για να ξεβουλώσουν τους σωλήνες τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η υδροβολή δεν θα είναι πρόβλημα είναι να χρησιμοποιήσετε έναν έμπειρο, εξειδικευμένο τεχνικό για να γίνει η δουλειά σωστά. Το εσωτερικό των σωλήνων συχνά γεμίζει με συντρίμμια, γράσο και συσσώρευση ορυκτών, γεγονός που προκαλεί φράξιμο και αργή αποστράγγιση. Όταν αυτό το ζήτημα κλιμακωθεί, μπορεί να οδηγήσει σε υπερχειλίσεις της αποχέτευσης. Η απόφραξη με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής θεωρείται μονόδρομος σε τέτοιες καταστάσεις.

Έλεγχος και διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Επενδύουμε με επιμονή στη διασφάλιση της άρτιας κατάρτισης των τεχνικών μας, της διαρκούς ενημέρωσης των τεχνολογικών εξελίξεων και της χρήσης σύγχρονων μέσων για την επιτυχή αντιμετώπιση οποιουδήποτε αποχετευτικού προβλήματος. Διαθέτουμε διαγνωστική κάμερα τεχνολογίας αιχμής, η οποία χάρη στον εύκαμπτο άξονά της εισχωρεί σε βάθος και μεταδίδει σε οθόνη το εσωτερικό των αγωγών αποκαλύπτοντας την ενδεχόμενη ζημιά ή το φράξιμο του σωλήνα.

Τα οφέλη της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης είναι πολλά:

  • Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
  • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
  • Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
  • Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
  • Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Η μικροσκοπική αδιάβροχη κάμερα εισέρχεται μέσα στο δίκτυο αποχέτευσης μέσα από κάποια από τις διόδους του αποχετευτικού δικτύου σας που θα επιλέξει ο εξειδικευμένος χειριστής μας. Με τους κατάλληλους χειρισμούς την οδηγεί μέσα από τους αγωγούς ώστε να εντοπίσει που ακριβώς βρίσκεται το φράξιμο. Όλη η διαδρομή καταγράφεται σε βίντεο το οποίο απεικονίζεται ζωντανά στην κάμερα του χειριστή. Η απόσταση του εμποδίου από το σημείο εισαγωγής της κάμερας προσμετράτε αυτόματα. Το υλικό της διάγνωσης της κάμερας είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ειδοποιήσετε πριν τις εργασίες και θα σας παραδώσουμε το υλικό σε USB ή SD card.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

Η είσοδος της ρίζας του δέντρου μέσα σε ένα σωλήνα θα αρχίσει να δημιουργεί πίεση και θα εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του νερού. Το αποτέλεσμα θα είναι να αρχίσουν βουλώματα στην αποχέτευση κι όσο ο καιρός περνάει η πίεση αυτή θα δημιουργήσει και σπάσιμο στις σωληνώσεις. Όλα τα προβλήματα με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός σπιτιού, όσο περισσότερο παραμένουν άλυτα τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλούν στο σπίτι σας.

Η μέθοδος της υδροβολής θα αφαιρέσει και θα απομακρύνει τις ρίζες από την αποχέτευση και θα παραμείνει καθαρή μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, έτσι διασφαλίζεται η ακεραιτότητα και η υγεία του δένδρου. Η μέθοδος του ηλεκτρομηχανικού κοχλία κόβει ρίζες δέντρων οποιουδήποτε μεγέθους με την αιχμηρή, περιστρεφόμενη κεφαλή του. Αυτή είναι μια από τις πιο κοινές τεχνικές για την αντιμετώπιση των ριζών των δέντρων. Χημικές μεθόδους δεν προτείνουμε και δεν χρησιμοποιούμε. Η χημική μέθοδος ενδέχεται να βλάψει το δένδρο ενώ σίγουρα βλάπτει τον εγγύς χώρο αλλά και το περιβάλλον γενικότερα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών από οποιοδήποτε σημείο του αποχετευτικού δικτύου. Με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς σας λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα φραξίματος, καλέστε μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγουμε ζημιές και βλάβες στην αποχέτευση είναι με τον σχετικά συχνό καθαρισμό της. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης ούτε για τις δαπανηρές επισκευές της.  Μια από τις βασικότερες ενδείξεις μιας βουλωμένης αποχέτευσης είναι κάποιοι υπόκωφοι ήχοι που βγαίνουν μέσα από τις σωληνώσεις. Αν είναι επαναλαμβανόμενοι τότε απαιτείται απόφραξη καθώς οι σωλήνες δεν μπορούν να αποστραγγίσουν ομαλά τα υγρά και τα όποια εμπόδια βρέθηκαν μέσα τους. Επίσης, όταν αντιληφθείτε ότι το νερό δεν αποστραγγίζεται από τον νεροχύτη, τη μπανιέρα ή το νιπτήρα με τη συνηθισμένη ταχύτητα που γνωρίζατε τότε είναι ύποπτο ότι προετοιμάζεται βούλωμα. Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα με ασφάλεια και αποτελεσματικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Συντήρηση αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Η χρησιμότητα του αποχετευτικού δικτύου είναι υψίστης σημασίας καθώς άπτεται της δημόσιας αλλά και της ατομικής υγείας. Το αποχετευτικό δίκτυο επιτελεί δύο βασικές λειτουργίες, την όδευση της βροχής από τα κτίρια και τους δρόμους προς τη θάλασσα και τη μεταφορά των λυμάτων προς το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων. Έτσι η πόλη διατηρείται καθαρή από όλες τις ακαθαρσίες που δημιουργούμε καθημερινά όλοι μας. Η καλή συντήρηση του αποχετευτικού μας συστήματος μέσω του καθαρισμού είναι μία πολύ σημαντική εργασία καθώς κρατά τις σωληνώσεις σε καλή κατάσταση και απελευθερώνει τη ροή των λυμάτων.

Αντλήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα, λόγω των αλλαγών του κλίματος στον πλανήτη μας, έτσι η άντληση υδάτων αποτελεί μία υπηρεσία συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης. Οι πλημμυρισμένοι χώροι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στο περιβάλλον που βρίσκεστε, καθώς και τεράστια κόστη. Αν υποφέρετε από βλάβη της αντλίας, βουλωμένα φρεάτια, σπασμένους σωλήνες δεσμευόμαστε να σας λύσουμε άμεσα το πρόβλημα. Βρισκόμαστε στην πλεονεκτική θέση να είμαστε ικανοί να αντλήσουμε ύδατα εντός ελάχιστου χρονικού διαστήματος ακόμα και στον πιο απρόσιτο χώρο. Διαθέτουμε αντλίες απορρόφησης υδάτων με μεγάλη ισχύ ενώ μέσα στα θετικά μας στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και η άμεση και γρήγορη ανταπόκριση. Ως εταιρεία, παρέχουμε σύνθετα αλλά οικονομικά αποδοτικά συστήματα που αφορούν την άντληση υδάτων για πάνω από 35 χρόνια και έχουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να σας βοηθήσουμε.