ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην επίλυση όλων των προβλημάτων της αποχέτευσης. Σέβεται και καλύπτει όλους τους πελάτες της, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες. Πραγματοποιούμε αποφράξεις σε όλο το Μαρούσι με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι στις νέες τεχνολογίες.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Αποφράξεις – Ξεβούλωμα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Πιεστικό μηχάνημα απόφραξης

Συνήθως υπάρχουν κάποιες χειροπιαστές ενδείξεις ότι χρειάζεστε απόφραξη με υδροβολή υψηλής πίεσης. Οι πιο βασικές από αυτές είναι οι δυσάρεστες οσμές που βγαίνουν από τα φρεάτια και τα σιφόνια, η κακή αποστράγγιση του νερού μέσα στα είδη υγιεινής, οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται μέσα στους τοίχους κάθε φορά που ανοίγετε μια βρύση. Οι βουλωμένες σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις με αργή αποστράγγιση είναι ενοχλητικές και ανθυγιεινές. Καθαρίζουμε όλες τις φραγμένες αποχετεύσεις με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής, καθώς είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό αποχέτευσης και τις αποφράξεις. Τα ρεύματα εκτόξευσης του ύδατος είναι αρκετά ισχυρά, ώστε να διαλύουν σχεδόν κάθε φράξιμο και να καθαρίσουν όλη τη διάμετρο του αγωγού.

Έλεγχος και διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Η έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η εικόνα βίντεο μεταδίδεται στον τεχνικό σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορεί να δει την ακριβή θέση και τη σοβαρότητα του προβλήματος. Μια μικροσκοπική κάμερα υψηλής ανάλυσης θα συνδεθεί στο καλώδιο, εξοπλισμένη με φώτα, ώστε ο τεχνικός να μπορεί να βλέπει καθαρά μέσα στις σωληνώσεις. Καθώς το καλώδιο τροφοδοτείται μέσω των σωλήνων σας, μεταδίδει εικόνες βίντεο στον τεχνικό. Αυτό επιτρέπει στους τεχνικούς μας να δουν τι μπορεί να προκαλέσει βούλωμα στους σωλήνες σας.

Τα οφέλη της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης είναι πολλά:

  • Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
  • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
  • Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
  • Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
  • Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Υπάρχουν σημεία πρόσβασης στο σπίτι σας για το αποχετευτικό σας σύστημα. Ο τεχνικός μας θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Το υλικό της διάγνωσης της κάμερας είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ειδοποιήσετε πριν τις εργασίες και θα σας παραδώσουμε το υλικό σε USB ή SD card.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

Η εισχώρηση ρίζας δέντρου στη γραμμή αποχέτευσης είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Εάν δείτε στο γκαζόν της αυλής σας μαλακά σημεία τότε θα πρέπει να ελέγξετε τη γραμμή της αποχέτευσης. Καλό είναι να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση όσο πιο σύντομα μπορείτε. Εάν έχετε συχνά βουλώματα στην αποχέτευσή σας τότε μπορεί να έχετε εισχώρηση ρίζας δέντρου στη γραμμή αποχέτευσης. Η πιο δυσάρεστη συνέπεια της εισχώρησης ρίζας δέντρου στη γραμμή αποχέτευσης είναι η μυρωδιά λυμάτων που μπορεί να υπάρχει διάχυτη στο σπίτι σας και δεν μπορείτε να προσδιορίσετε την εστία. Εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει μπορεί η γραμμή της αποχέτευσης να είναι ραγισμένη ή σπασμένη από τη ρίζα του δέντρου.

Η αφαίρεση ρίζας δέντρου από την αποχέτευση αλλά και ο καθαρισμός της είναι μια εργασία που θέλει συγκεκριμένα εργαλεία, εμπειρία και γνώση. Εάν δε γνωρίζετε από ποιο υλικό είναι κατασκευασμένοι οι σωλήνες του σπιτιού σας, τα χημικά καθαριστικά μπορεί να τους καταστρέψουν και να δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα δυνατά χημικά καθαριστικά έχουν τη δύναμη να διαβρώσουν ή και να σπάσουν τους αδύναμους σωλήνες. Σε ό,τι αφορά στα αποχετευτικά συστήματα ενός σπιτιού η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Για παράδειγμα, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στην αρχιτεκτονική του κήπου σας. Πριν ξεκινήσετε να φυτεύετε κάποιο δέντρο θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πού ακριβώς είναι η αποχέτευση του σπιτιού σας. Κάντε καλό έλεγχο στις σωληνώσεις του σπιτιού σας και εάν παρατηρήσετε κάποια βλάβη αντιμετωπίστε την άμεσα. Εμείς είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, καλέστε μας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Τα ισχυρά μηχανήματα υδροβολής διαθέτουν ειδικούς πίδακες εκτόξευσης νερού με υψηλή πίεση. Αφού περάσει από ένα ειδικό σωλήνα, το νερό εξέρχεται από μοναδικά σχεδιασμένα ακροφύσια για να δημιουργήσει πίδακες νερού για να απομακρύνουν με ασφάλεια όλα τα υλικά και να τα ξεπλύνουν από τα κανάλια αποχέτευσης. Αυτά τα ακροφύσια μπορούν να κόψουν ακόμη και ρίζες δέντρων. Αν και σε υψηλή πίεση, οι πίδακες νερού δε θα βλάψουν τους σωλήνες της αποχέτευσης, έτσι ώστε ο καθαρισμός με υδροβολή να θεωρείται απολύτως ασφαλής. Αν χρειαστείτε καθαρισμό για τις φραγμένες γραμμές της αποχέτευσής σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν από τους ειδικούς μας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα και επεμβαίνουμε στις επείγουσες κλήσεις σας ημέρα και νύχτα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Συντήρηση αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Μία ολική απόφραξη μπορεί να προκληθεί σε σωληνώσεις και αποχετεύσεις από τη σταδιακή συσσώρευση διαφόρων αιτιών. Λίπη, υπολείμματα τροφίμων, σαπούνια, απορρυπαντικά, μωρομάντιλα, χαρτιά, ρίζες δέντρων, φύλλα, τρίχες μαλλιών, οδοντόπαστα και πολλά άλλα υπολείμματα αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου και όλα τα συστήματα αποχέτευσης χρειάζονται καθαρισμό ώστε να λειτουργούν φυσιολογικά. Προσφέρουμε συμβόλαια συντήρησης σε σταθερές πάντα τιμές. Δουλεύοντας σε ένα συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, θα ερχόμαστε στο οίκημα σας, θα καθαρίζουμε και θα ελέγχουμε την αποχέτευση, μηδενίζοντας τον κίνδυνο τυχόν απρόβλεπτων μελλοντικών προβλημάτων. Θα εξοικονομείτε χρήματα και δεν θα βιώνετε άσχημες καταστάσεις.

Αντλήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ

Αν υποφέρετε από βλάβη της αποχέτευσης, βουλωμένα φρεάτια, σπασμένους σωλήνες δεσμευόμαστε να είμαστε ο ταχύτερος πάροχος της σωστής λύσης. Συχνά εμφανίζεται το δύσκολο πρόβλημα της αντιμετώπισης πλημμυρισμένων σπιτιών και καταστημάτων, υπογείων, ισογείων, πυλωτών και ανελκυστήρων ως επακόλουθο μιας ισχυρής βροχόπτωσης ή μιας ξαφνικής νεροποντής. Ένας χώρος γεμάτος νερά αποτελεί πρόβλημα για οποιαδήποτε δραστηριότητα αλλά πέρα από αυτό, διακρίνεται και από έντονη επικινδυνότητα όχι μόνο όσο αφορά εμάς και την αρτιμέλειά μας αλλά και για την κατάσταση του ίδιου του κτιρίου. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία άντληση υδάτων με σωστό τρόπο είναι απαραίτητες οι επαγγελματικές αντλίες απορρόφησης. Η λειτουργία αυτών των μηχανημάτων στηρίζεται σε υψηλές ταχύτητες τραβώντας νερά και λάσπες έξω από τον πλημμυρισμένο χώρο.