ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ. Καλύπτουμε άμεσα όλη την ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, 24 ώρες τη μέρα Κυριακές, γιορτές και αργίες. Μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων. Είμαστε στην πλεονεκτική θέση να εξετάζουμε την κάθε περίπτωση και να προσαρμόζουμε τις μεθόδους μας ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Αποφράξεις – Ξεβούλωμα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Πιεστικό μηχάνημα απόφραξης

Το σύστημα υδροβολής ξεβουλώνει με επιτυχία όλες τις αποχετεύσεις ανεξαρτήτου διαμέτρου σωλήνα σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Βασική ένδειξη πως χρειάζεστε πιεστικό μηχάνημα είναι η ύπαρξη υγρασίας που μπορεί να υποδεικνύει ότι σε κάποιο σημείο υπάρχει διαρροή. Για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την αποχέτευση, σας προσφέρουμε αθόρυβες υπηρεσίες με ασφάλεια χωρίς επιπλέον ζημιές στις σωληνώσεις σας. Τα ρεύματα εκτόξευσης του νερού είναι αρκετά δυνατά, ώστε να εκτοξεύουν κάθε φράξιμο και να καθαρίσουν όλη τη διάμετρο του αγωγού. Για τους πελάτες μας πραγματοποιούμε απόφραξη αποχέτευσης με εκτόξευση νερού με υψηλή πίεση η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να σπάσουν τα ιζήματα αποβλήτων και να απομακρυνθούν από τις σωληνώσεις σας.

Έλεγχος και διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Πολλές φορές ο εντοπισμός της φύσης του προβλήματος απαιτεί διάγνωση με κάμερα. Είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη μέθοδος για να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Διαθέτουμε διαγνωστική κάμερα τεχνολογίας αιχμής, η οποία χάρη στον εύκαμπτο άξονά της εισχωρεί σε βάθος και μεταδίδει σε οθόνη το εσωτερικό των αγωγών αποκαλύπτοντας την ενδεχόμενη ζημιά ή το φράξιμο του σωλήνα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το πρόβλημα και να το αποτρέψετε σε πρώιμη μορφή, πριν διογκωθεί και μετατραπεί σε σημαντικό περιστατικό.

Τα οφέλη της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης είναι πολλά:

  • Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
  • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
  • Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
  • Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
  • Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Υπάρχουν σημεία πρόσβασης στο σπίτι σας τα οποία μπορεί να εντοπίσει ο τεχνικός μας και να ξεκινήσει τη διαδικασία. Το υλικό της διάγνωσης της κάμερας είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ειδοποιήσετε πριν τις εργασίες και θα σας παραδώσουμε το υλικό σε USB ή SD card.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

Είναι λογικό οι ρίζες των δέντρων να αναπτύσσονται όπου υπάρχει πηγή νερού. Όταν έχουν εισχωρήσει ρίζες δέντρων στην αποχέτευσή σας μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στο σπίτι σας. Τα δέντρα έχουν μεγάλη δύναμη και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με τις ρίζες τους καθώς ο ρόλος τους στην ανάπτυξή τους είναι βασικός για την επιβίωσή τους. Έτσι, αν ο σωλήνας της αποχέτευσής σας έχει ακόμα κι ένα μικρό ράγισμα, οι ρίζες των δέντρων ψάχνοντας για υγρασία θα καταφέρουν να εισχωρήσουν. Η είσοδος της ρίζας του δέντρου θα αρχίσει να δημιουργεί πίεση και θα εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του νερού. Το αποτέλεσμα θα είναι να αρχίσουν βουλώματα στην αποχέτευση κι όσο ο καιρός περνάει η πίεση αυτή θα δημιουργήσει και σπάσιμο στις σωληνώσεις.

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Η αφαίρεση ρίζας δέντρου από την αποχέτευση αλλά και ο καθαρισμός της είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώση, εμπειρία και χρόνο. Καλό είναι επίσης να αποφύγετε την αντιμετώπιση των ριζών με χημικά διότι μπορεί να δημιουργήσετε περαιτέρω ζημιές στους σωλήνες σας. Εμείς διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να εξαφανίσουν οτιδήποτε χαλάει την ομαλότητα λειτουργίας των σωλήνων σας, συμπεριλαμβανομένου και τις ρίζες δέντρων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η συντήρηση και ο τακτικός προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης συμβάλλει πάρα πολύ στην καλή κατάσταση του δικτύου και την αποφυγή βλαβών. Δίνοντας την ανάλογη προσοχή θα παρατείνετε την ζωή τους, θα αποφύγετε φραξίματα και διαρροές και δεν θα σπαταλήσετε άσκοπα υπέρογκα ποσά για ενδεχόμενη αποκατάσταση ζημιών. Με την προληπτική τακτική συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου, ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επισκέπτεται τον χώρο σας τακτικά και προγραμματισμένα για προληπτικό καθαρισμό. Μπορείτε να μας καλέσετε τώρα, να σας ενημερώσουμε για την συντήρηση και τον καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου. Θα σας απαντήσουμε σε όλες τις απορίες που ενδεχομένως έχετε για αποφράξεις και καθαρισμούς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Συντήρηση αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η καλή συντήρηση του αποχετευτικού μας συστήματος μέσω του καθαρισμού είναι μία πολύ σημαντική εργασία καθώς κρατά τις σωληνώσεις σε καλή κατάσταση και απελευθερώνει τη ροή των λυμάτων. Η ομαλή αποστράγγιση λυμάτων και όμβριων είναι το «κλειδί» για την κανονικότητα μίας πολιτισμένης κοινωνίας. Οι κακοτεχνίες, η ποιότητα των υλικών, ή λανθασμένη χρήση, οι κλιματολογικές συνθήκες αλλά και το ίδιο το περιβάλλον μπορούν να προκαλέσουν φραγές σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου. Η προληπτική συντήρηση περιλαμβάνει προγραμματισμένες επισκέψεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τον καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου. Καθαρίζουμε όλων των ειδών τις αποχετεύσεις, από ένα νιπτήρα έως το κεντρικό φρεάτιο πολυκατοικιών.

Αντλήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιούμε αντλήσεις υδάτων σε όλη την Κηφισιά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Για την πλημμύρα, η άντληση υδάτων είναι μονόδρομος ενώ επιβάλλεται να πραγματοποιείται ταχύτατα ώστε να ελαχιστοποιείται η ζημιά των αντικειμένων και του χώρου. Η άμεση επέμβαση αποτρέπει την παρατεταμένη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησής σας. Κύριο μέλημά μας είναι η προστασία της περιουσίας σας και η γρήγορη επάνοδος στην κανονικότητά σας. Δεσμευόμαστε για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στην άντληση υδάτων και τις αποφράξεις αποχετεύσεων. Η διατομή των σωλήνων από τους οποίους απαρτίζεται το αποχετευτικό δίκτυο έχουν ικανότητα αποστράγγισης συγκεκριμένου όγκου νερού. Επομένως σε περίπτωση πολύ έντονης βροχόπτωσης το δίκτυο να αδυνατεί να αποχετεύσει τον απότομα αυξανόμενο όγκο νερού. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλους τους τομείς, καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα.