ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΩΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες με υψηλές προσδοκίες. Πραγματικά, δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα σπεύσει τόσο άμεσα για να σας εξυπηρετήσει. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων και Πάσχα.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Αποφράξεις – Ξεβούλωμα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ

Πιεστικό μηχάνημα απόφραξης

Η σωστή λειτουργία των κεντρικών αγωγών της αποχέτευσης είναι καταλυτικής σημασίας για το αποχετευτικό δίκτυο. Μέσω του συγκεκριμένων αγωγών τα λύματα όλου του κτιρίου και τα όμβρια ύδατα απομακρύνονται προς το γενικό δίκτυο της περιοχής. Εμείς φροντίζουμε να έχετε άμεσες υπηρεσίες απόφραξης με άμεσα διαθέσιμα, πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία κοντά στην περιοχή σας. Επιπλέον σας δίνουμε τις σημαντικότερες πληροφορίες και συμβουλές για την απόφραξη αποχέτευσης. Ο καθαρισμός και η απόφραξη της κεντρικής αποχέτευσης πραγματοποιείται με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Η συγκεκριμένη μέθοδος καθαρίζει τα τοιχώματα των σωληνώσεων με την εκτόξευση νερού. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας αντλίας πολλών ακροφύσιων που είναι συνδεδεμένη με ένα λάστιχο. Το λάστιχο διοχετεύεται στην αποχέτευση έχοντας τη δυνατότητα να προσεγγίσει σημεία που βρίσκονται δεκάδες μέτρα εσωτερικά του δικτύου.

Έλεγχος και διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που απαιτείται έλεγχος του αποχετευτικού δικτύου πριν την εφαρμογή ή και κατά την διαδικασία της απόφραξης. Αν για παράδειγμα ένα μικρό λούτρινο κουκλάκι έχει φράξει τελείως το σιφώνι ή κάποια μπάζα ή χώματα έχουν αποκλείσει την ροή του νερού και των λυμάτων ή ο σωλήνας της αποχέτευσης έχει σπάσει από φθορές (ή κακή χρήση) και διαρρέουν νερά προκαλώντας πλημμύρες, υγρασίες και κακές συνθήκες υγιεινής τότε αυτόματα προκύπτουν διάφορα ερωτήματα τα οποία μπορεί να σας λύσει η κάμερα υψηλής ευκρίνειας που διαθέτουμε.

Τα οφέλη της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης είναι πολλά:

  • Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
  • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
  • Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
  • Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
  • Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Η διάγνωση με κάμερα που χρησιμοποιείται σε κάθε αποχετευτικό δίκτυο επιτρέπει στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να βλέπουν τι προκαλεί τα μπλοκαρίσματα, τις διαρροές και άλλα κοινά προβλήματα πολύ πιο γρήγορα και με σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Ο έλεγχος απόφραξης με κάμερα αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς εργασίες καθώς αποφεύγονται άχρηστα σκαψίματα και μειώνεται δραματικά η οικονομική σπατάλη. Η ψηφιακή καταγραφή μπορεί να σας παραδοθεί εφόσον ζητηθεί σε USB ή SD card. Έτσι θα είναι αντιληπτό από τον τεχνικό που θα κάνει την επισκευή αλλά και από εσάς το πραγματικό πρόβλημα.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

Τα δέντρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της αρχιτεκτονικής μιας κατοικίας καθώς συμβάλλουν αρκετά στην αισθητική καλαισθησία της. Όταν γίνεται καλή συντήρηση τότε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Όταν όμως υπάρχει εγκατάλειψη, πέραν της αισθητικής μιας κατοικίας, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και σε ολόκληρο το υδραυλικό σύστημα ενός σπιτιού. Τα δέντρα που μένουν χωρίς περιποίηση ή σωστή τοποθέτηση αρχιτεκτονικά, μπορεί να χαλάσουν το γκαζόν του κήπου σας αλλά και να δημιουργήσουν ρίζες στην αποχέτευση.

Μόλις οι ρίζες βρουν διέξοδο προς τις γραμμές αποχέτευσης αρχίζουν σταδιακά να εισχωρούν και να γεμίζουν το σωλήνα δημιουργώντας μια σειρά προβλημάτων σε ολόκληρο το αποχετευτικό σύστημα το οποίο θα πρέπει να διορθωθεί. Μόλις οι ρίζες των δέντρων φράξουν το αποχετευτικό σύστημα πέραν των προβλημάτων που δημιουργούν με το αποχετευτικό σύστημα δίνουν διέξοδο και σε άλλα πράγματα να εισχωρήσουν στην αποχέτευσή σας. Η εισχώρηση ριζών από δέντρα στις σωληνώσεις του σπιτιού σας είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί από επαγγελματία. Οι τεχνικοί αποφράξεων διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία για αυτή τη δουλειά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ

Μία ολική απόφραξη μπορεί να προκληθεί σε σωληνώσεις και αποχετεύσεις από τη σταδιακή συσσώρευση διαφόρων σκουπιδιών. Όλα τα υπολείμματα αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου και όλα τα συστήματα αποχέτευσης χρειάζονται καθαρισμό ώστε να λειτουργούν φυσιολογικά. Ερχόμαστε στο οίκημα σας, καθαρίζουμε και ελέγχουμε την αποχέτευση, μηδενίζοντας τον κίνδυνο τυχόν απρόβλεπτων μελλοντικών προβλημάτων. Με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς που διαθέτουμε εξοικονομείτε χρήματα και σας γλιτώνουμε από άσχημες καταστάσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Συντήρηση αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ

Στην εταιρία μας θα λάβετε επιλογές για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο προληπτικής συντήρησης, το οποίο να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Μέρος αυτού του σχεδίου είναι ο καθαρισμός του συστήματος αποχέτευσης. Το κύριο όφελος της μηνιαίας, προληπτικής συντήρησης των αποχετεύσεων είναι η αίσθηση της ασφάλειας ότι υπάρχει πολύ μικρότερη πιθανότητα για ξαφνικές εμπλοκές ή φράγματα που μπορούν να διαταράξουν την καθημερινότητά σας. Αυτό βοηθά επίσης στην πρόληψη ζημιών ή δαπανηρών επισκευών στο μέλλον. Επιπλέον, ένα καλά συντηρημένο σύστημα αποχέτευσης είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στη λειτουργία του.

Αντλήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ

Όλη η περιοχή της Αττικής παρουσιάζει διάφορα προβλήματα στο αποχετευτικό της δίκτυο. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται τις περιόδους του φθινοπώρου και του χειμώνα που είναι πιο έντονες οι βροχοπτώσεις. Τα συστήματα αποστράγγισης της βροχής αδυνατούν πολλές φορές να ανταποκριθούν στους τεράστιους όγκους του νερού. Είμαστε σε θέση να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο το οποίο έχετε εισέλθει. Οι αντλίες απορρόφησης μας θα είναι στο χώρο σας τη στιγμή που θα μας χρειαστείτε, για να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Ένας πλημμυρισμένος χώρος αν δεν αποκατασταθεί άμεσα μπορεί να προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα. Καταστροφή περιουσίας, μετάδοση μικροβίων, αναστάτωση στην καθημερινότητά μας. Καλέστε μας και θα αντιμετωπίσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα στον χώρο σας.