ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ. Παρέχουμε υπηρεσίες στα δίκτυα αποχέτευσης, άμεσα, με οριστικό και εγγυημένο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και καταρτισμένους τεχνικούς. Τα εργαλεία καθαρισμού της αποχέτευσης περιλαμβάνουν: ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, πιεστικά υδροβολής, ριζοκοπτικά μηχανήματα και ειδικές ψηφιακές κάμερες διάγνωσης για περαιτέρω διερεύνηση προβλημάτων αποχέτευσης.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Αποφράξεις – Ξεβούλωμα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Πιεστικό μηχάνημα απόφραξης

Οι βουλωμένες σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις με αργή αποστράγγιση είναι ενοχλητικές και ανθυγιεινές. Καθαρίζουμε όλες τις φραγμένες αποχετεύσεις με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής, καθώς είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό αποχέτευσης και τις αποφράξεις. Τα ρεύματα εκτόξευσης του ύδατος είναι αρκετά ισχυρά, ώστε να εκτοξεύουν σχεδόν κάθε φράξιμο και να καθαρίσουν όλη τη διάμετρο του αγωγού. Για τους πελάτες μας διενεργούμε απόφραξη αποχέτευσης με εκτόξευση νερού με υψηλή πίεση η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να σπάσουν τα ιζήματα αποβλήτων και να απομακρυνθούν από τις σωληνώσεις σας. Επίσης, η μέθοδος αυτή δεν προκαλεί φθορές ή ζημιές στις σωληνώσεις και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον καθώς χρησιμοποιείται μόνο νερό.

Έλεγχος και διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι το «βαρύ πυροβολικό» των μεθόδων μας για επαναφέρουμε εμπλοκές σε δυσπρόσιτα σημεία του αποχετευτικού δικτύου που είναι αδύνατον να αποκτήσουμε εικόνα με γυμνό μάτι. Επίσης ένας έλεγχος με κάμερα CCTV μπορεί να φανεί χρήσιμος πριν από μίσθωση ή αγορά ακινήτου ή για καθαρά προληπτικούς λόγους κυρίως σε επιβαρυμένα δίκτυα.

Τα οφέλη της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης είναι πολλά:

  • Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
  • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
  • Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
  • Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
  • Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Τελευταίο και ίσως σημαντικότερο πλεονέκτημα που μας προσφέρουν οι αποφράξεις με κάμερα είναι η αποφυγή, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, της παραμικρής επέμβασης στον χώρο προκειμένου να εντοπίσουμε το σημείο. Η ψηφιακή καταγραφή μπορεί να σας παραδοθεί, εφόσον μας έχετε ενημερώσει από πριν, σε USB ή SD card.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

Εάν ξαφνικά βλέπετε μεγάλη αύξηση στο λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ τότε πρέπει να ελέγξετε άμεσα και να επισκευάσετε τους σωλήνες της αποχέτευσής σας. Μπορεί να έχουν εισχωρήσει ρίζες δέντρων και να έχουν σπάσει το σωλήνα, με αποτέλεσμα το νερό να τρέχει συνεχόμενα και να έχει διαρροή. Μόλις οι ρίζες των δέντρων βρουν την υγρασία που χρειάζονται, τότε αρχίζουν να εξαπλώνονται. Στην αρχή δε θα καταλάβετε τη διαφορά. Σταδιακά όμως αρχίζουν να βουλώνουν τις σωληνώσεις καθώς μεγαλώνουν. Έτσι μπορεί να παρατηρήσετε αργή αποστράγγιση του νερού από το νεροχύτη της κουζίνας σας ή/και από όλες τις αποχετεύσεις του μπάνιου. Είναι άλλο ένα σημάδι ότι πρέπει να ελέγξετε τις γραμμές αποχέτευσης του σπιτιού σας.

Συνήθως στις περιπτώσεις εισχώρησης ρίζας δέντρου στην αποχέτευση η πρώτη σκέψη είναι να καλέσετε επαγγελματία τεχνικό για αποφράξεις για να σας βοηθήσει. Όμως υπάρχουν τρόποι να επιλύσετε και μόνοι σας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Στην αγορά υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν να απομακρύνετε τις ρίζες των δέντρων που έχουν εισχωρήσει. Δείτε ποιες χημικές ουσίες και άλατα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συρρικνώσετε τις ρίζες των δέντρων που έχουν εισχωρήσει στο σωλήνα της κεντρικής αποχέτευσης του σπιτιού σας. Παρόλα αυτά ο πιο ασφαλείς τρόπος, για να αποφύγετε ζημιές στις σωληνώσεις σας, είναι να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ένας από τους έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Στην εταιρία μας θα λάβετε επιλογές για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο προληπτικής συντήρησης, το οποίο να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Μέρος αυτού του σχεδίου είναι ο καθαρισμός του συστήματος αποχέτευσης. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών συντήρησης για σπίτια και επιχειρήσεις στην Αττική συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης των σωληνώσεων και των γραμμών αποχέτευσης με κάμερα. Το κύριο όφελος του μηνιαίου, προληπτικού καθαρισμού των αποχετεύσεων είναι η αίσθηση της ασφάλειας ότι υπάρχει πολύ μικρότερη πιθανότητα για ξαφνικές εμπλοκές ή φράγματα που μπορούν να διαταράξουν την καθημερινότητά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Συντήρηση αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Σκεφτείτε τι πέφτει από την αποχέτευσή σας σε καθημερινή βάση. Όταν πλένετε πιάτα, διάφορα είδη λίπους και σωματίδια φαγητού ξεπλένονται στην αποχέτευση. Όταν κάνετε ντους, τα μαλλιά, το σαπούνι και η βρωμιά περνούν από το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας. Εάν δεν καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις του ντους και του νεροχύτη σας, όλη η συσσώρευση μπορεί να προκαλέσει βουλώματα στις γραμμές αποχέτευσης και τους σωλήνες του σπιτιού σας. Είναι σημαντικό να προγραμματίζετε τον καθαρισμό της αποχέτευσης τακτικά, προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε μελλοντικά προβλήματα και ζημιές στο σπίτι σας. Καλέστε μας για να ενημερωθείτε πλήρως για το συμβόλαιο τακτικής συντήρησης αποχέτευσης που προσφέρουμε.

Αντλήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ

Αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα της κατάστασης σε περίπτωση πλημμύρας. Είμαστε άμεσα κοντά σας και επιτελούμε τις αντλήσεις υδάτων ακόμα και υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Για την πλημμύρα, η άντληση υδάτων είναι μονόδρομος ενώ επιβάλλεται να πραγματοποιείται ταχύτατα ώστε να ελαχιστοποιείται η ζημιά των αντικειμένων και του χώρου. Η άμεση επέμβαση αποτρέπει την παρατεταμένη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησής σας. Κύριο μέλημά μας είναι η προστασία της περιουσίας σας και η γρήγορη επάνοδος στην κανονικότητά σας. Δεσμευόμαστε για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στην άντληση υδάτων και τις αποφράξεις αποχετεύσεων. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλους τους τομείς. Καλέστε μας το συντομότερο δυνατόν, η άμεση αντιμετώπιση είναι προς όφελος σας.