ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ. Σας απαλλάσσουμε άμεσα από οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης και αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την τακτική συντήρηση όλου του αποχετευτικού σας συστήματος αλά και την άμεση απόφραξη σε επείγουσες καταστάσεις. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων και Πάσχα.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Αποφράξεις – Ξεβούλωμα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Πιεστικό μηχάνημα απόφραξης

Ξεβουλώνουμε οποιοδήποτε είδος αποχέτευσης όσο δύσκολη και αν είναι η απόφραξη, όσο βαθιά και αν βρίσκεται το εμπόδιο στους σωλήνες, όσο πολύπλοκη και αν είναι η φραγή. Η πολύχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους μας δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχουμε άριστα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε περίπτωση. Με το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής αντιμετωπίζουμε καθημερινά πλειάδα περιπτώσεων όλων των επιπέδων δυσκολίας, από ξεβούλωμα νιπτήρα έως απόφραξη κεντρικών φρεατίων αλλά και αγωγών προς το δημοτικό αποχετευτικό δίκτυο. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι ώστε να χειριστούν σωστά και επαγγελματικά το πιεστικό μηχάνημα που διαθέτουμε. Καλέστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Έλεγχος και διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του συστήματος αποχέτευσης στις αποφράξεις αποχετεύσεων στα Βριλήσσια και τα βόρεια προάστια είναι εκπαιδευμένοι να κάνουν ακριβώς αυτό και να δουλεύουν πάντα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, επειδή γνωρίζουν ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Με μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας που διαθέτουμε σας γλιτώνουμε από μελλοντικές ζημιές οικονομικά και αποτελεσματικά.

Τα οφέλη της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης είναι πολλά:

  • Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
  • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
  • Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
  • Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
  • Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Είμαστε σε θέση να βιντεοσκοπήσουμε, να εντοπίσουμε και να σχεδιάσουμε τη λύση στα προβλήματά σας για το δίκτυο της αποχέτευσης. Οποιεσδήποτε αναφορές ή συστάσεις που αναφέρονται από τους πελάτες μας, μεταφέρονται αμέσως στους τεχνικούς της εταιρείας μας. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας, θα κανονίσουν να σας συναντήσουν στο χώρο σας, για να συζητήσουν τις διαθέσιμες επιλογές και στη συνέχεια να συντάξουν μια προσφορά που θα περιγράφει τις προτεινόμενες υπηρεσίες που πρέπει να εφαρμοστούν.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

Η εισβολή ρίζας δέντρου στη γραμμή της αποχέτευσής σας είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιλύσετε εύκολα μόνοι σας και σίγουρα πρέπει να απευθυνθείτε σε τεχνικό αποφράξεων. Και όπως όλα τα προβλήματα με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός σπιτιού, όσο περισσότερο παραμένουν άλυτα τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλούν στο σπίτι σας. Και φυσικά η επισκευή μπορεί να γίνει αρκετά δαπανηρή. Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Δεν συνιστούμε τη χημική αντιμετώπιση των ριζών διότι μπορεί να προκαλέσει ολική ζημιά στο δένδρο αν δε χρησιμοποιηθεί σωστά. Εάν δε γνωρίζετε από ποιο υλικό είναι κατασκευασμένοι οι σωλήνες του σπιτιού σας, τα χημικά καθαριστικά μπορεί να τους καταστρέψουν και να δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα δυνατά χημικά καθαριστικά έχουν τη δύναμη να διαβρώσουν ή και να σπάσουν τους αδύναμους σωλήνες. Η καλύτερη τακτική για έλεγχο τυχόν εισχώρησης ρίζας δέντρου στις σωληνώσεις σας είναι η διάγνωση με κάμερα. Αυτή η διάγνωση γίνεται από επαγγελματία τεχνικό αποφράξεων, ο οποίος με την κάμερα που διαθέτει ελέγχει για τυχόν ζημιά ή εισχώρηση ρίζας δέντρου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Όταν αντιληφθείτε ότι το νερό δεν αποστραγγίζεται από τον νεροχύτη, τη μπανιέρα ή το νιπτήρα με τη συνηθισμένη ταχύτητα που γνωρίζατε τότε είναι ύποπτο ότι προετοιμάζεται βούλωμα. Αν επιμένει ή αργή αποστράγγιση ή παρατηρήσετε ότι μειώνεται ακόμα περισσότερο η ταχύτητα αποστράγγισης τότε ο καθαρισμός είναι απαραίτητος το συντομότερο δυνατόν ώστε να μην βουλώσουν τελείως οι σωλήνες. Το μπλοκάρισμα του σωλήνα της αποχέτευσης μπορεί να προκληθεί από διάφορα αντικείμενα που καταλήγουν συχνά στους σωλήνες της αποχέτευσης. Όπως τρίχες μαλλιών, λίπη, υπολείμματα από σαπούνι, τροφές, χαρτιά, ρίζες δέντρων. Σε πολλές περιπτώσεις όμως ο σωλήνας μπορεί και να βουλώσει από αντικείμενα τα οποία πολλοί από εμάς πετάμε μέσα, νομίζοντας ότι μπορούν να διασπαστούν. Τέτοια αντικείμενα περιλαμβάνουν μωρομάντηλα, πάνες, σερβιέτες  και το πιο συχνό από όλα, χαρτί υγείας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Συντήρηση αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Εάν δεν καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις του ντους και του νεροχύτη σας, όλη η συσσώρευση μπορεί να προκαλέσει βουλώματα στις γραμμές αποχέτευσης και τους σωλήνες του σπιτιού σας. Είναι σημαντικό να προγραμματίζετε τον καθαρισμό της αποχέτευσης τακτικά, προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε μελλοντικά προβλήματα και ζημιές στο σπίτι σας. Το να διατηρείτε τις αποχετεύσεις του σπιτιού σας καθαρές είναι ένα σημαντικό μέρος των καθηκόντων συντήρησης του σπιτιού. Το να αποφασίσετε πόσο συχνά θα πρέπει να καθαρίζονται οι αποχετεύσεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος του νοικοκυριού σας, το πόσο χρησιμοποιείτε τις αποχετεύσεις σας και πολλά άλλα. Τηλεφωνήστε μας ελεύθερα για πληροφορίες και συμβουλές.

Αντλήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ

 Το αποχετευτικό δίκτυο των μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας μας δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ σε πολλές περιοχές ουσιαστικά δεν υπάρχει. Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, όπως ξαφνικές νεροποντές και έντονες βροχοπτώσεις, κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Διαθέτουμε βυτιοφόρα οχήματα, με μηχανές άντλησης και απορρόφησης υδάτων, στην προσπάθειά μας να επιλύσουμε άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι και όλοι οι τεχνικοί μας επιλέγονται με βασικό κριτήριο την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση. Είμαστε ειδικοί στις αντλήσεις υδάτων παντός τύπου και αυτό φαίνεται από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας. Καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας με αντλίες απορρόφησης τελευταίας τεχνολογίας λύνοντας το πρόβλημα με ασφάλεια.