ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Από τη δεκαετία του 1970 προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην Αγία Παρασκευή και την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και καλύπτει τις ανάγκες του κάθε πελάτη καθώς αποσκοπεί πάντα στην επίτευξη των αναμενόμενων αποτελεσμάτων με διαφανή τρόπο κάθε φορά.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

210 603 20 20

Αποφράξεις – Ξεβούλωμα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πιεστικό μηχάνημα απόφραξης

Οι υπηρεσίες απόφραξης παντός τύπου αλλά και ο καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό παρέχονται σε όλη την Αγία Παρασκευή. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να βοηθάμε τους πελάτες μας να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που έχουν με την αποχέτευσή τους. Με την άφιξη του συνεργείου στο χώρο σας, οι τεχνικοί μας θα συζητήσουν μαζί σας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και κατόπιν θα επιλύσουμε με αμεσότητα και επαγγελματισμό τη βλάβη. Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες σε κάθε πελάτη μας. Όποια ώρα και αν μας ζητήσετε εμείς θα στείλουμε κατευθείαν το συνεργείο.

Έλεγχος και διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα

Η εταιρεία μας σας παρέχει απόφραξη με κάμερα και διάγνωση συστημάτων αποχέτευσης με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα ψηφιακής καταγραφής. Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα σας το εξασφαλίζει δίνοντας σας μια ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης του αποχετευτικού σας δικτύου.

Τα οφέλη της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης είναι πολλά:

  • Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
  • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
  • Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
  • Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
  • Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Η κάμερα που χρησιμοποιείται κατά την απόφραξη αποχέτευσης πρέπει να διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά που της επιτρέπουν να μπορεί να διεισδύσει σε μεγάλο βάθος στο αποχετευτικό σύστημα δίνοντας μας καθαρή εικόνα της κατάστασης των σωλήνων. Εντοπίζουμε το σημείο που θα εισχωρήσει η κάμερα στο δίκτυο, προσαρμόζουμε τον κατάλληλο εύκαμπτο άξονα για να ταιριάζει στον αγωγό και προληπτικά μπορεί να αδειάσουμε ζεστό νερό στον σωλήνα για να καθαρίσει την επίστρωση λίπους ή βρωμιάς που μπορεί να έχει στα τοιχώματα του και να έχουμε πιο καθαρή εικόνα.

Μπορείτε να κρατήσετε το αρχείο καταγραφής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ειδοποιήσετε πριν τις εργασίες και θα σας παραδώσουμε το υλικό σε USB ή SD card.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

Η γραμμή αποχέτευσης ενός σπιτιού είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δομικής ακεραιότητάς του. Όταν έχουν εισχωρήσει ρίζες δέντρων στην αποχέτευσή σας μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στο σπίτι σας. Μόλις σπάσει ένας σωλήνας γίνεται διαρροή νερού και όταν αυτή η διαρροή προέρχεται από τη γραμμή της αποχέτευσής σας είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα. Το γκαζόν του κήπου σας μπορεί να υποστεί μεγάλη ζημιά και να αρχίσετε να βλέπετε λακκούβες. Αν το πρόβλημα παραμείνει μπορεί η διαρροή νερού να διαποτίσει την ιδιοκτησία σας και να προκαλέσει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα.

Η πιο δυσάρεστη συνέπεια της εισχώρησης ρίζας δέντρου στη γραμμή αποχέτευσης είναι η μυρωδιά λυμάτων που μπορεί να υπάρχει διάχυτη στο σπίτι σας και δεν μπορείτε να προσδιορίσετε την εστία. Εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει μπορεί η γραμμή της αποχέτευσης να είναι ραγισμένη ή σπασμένη από τη ρίζα του δέντρου. Είναι συνετό σε τέτοιες περιπτώσεις να φωνάξετε έναν ειδικό διότι αυτή η κατάσταση χρειάζεται εμπειρία και επαγγελματικό εξοπλισμό ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα και με ασφάλεια αφήνοντας ακέραιους τους σωλήνες σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι απαραίτητος γιατί καθημερινά κάθε είδους λύματα που απομακρύνονται από τους αγωγούς του δικτύου. Γράσο, λίπη από φαγητό, τρίχες, χαρτιά, σαπούνι καθώς και πολλά άλλα αντικείμενα που σε κανονικές συνθήκες δεν πρέπει να εισέρχονται στο αποχετευτικό σύστημα. Η συνεχής συσσώρευση σκουπιδιών μπορεί να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες εμπλοκές. Εάν δεν ελεγχθεί, αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπερχείλιση των αποχετεύσεων και κάποιες φορές σε ζημιές που θα απαιτήσουν επισκευή ή ακόμα και αντικατάσταση των σωληνώσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Συντήρηση αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι αποχετεύσεις θα πρέπει να καθαρίζονται σε τακτική βάση και παρέχουμε διάφορα πακέτα συντήρησης που ταιριάζουν στις επιμέρους ανάγκες των πελατών μας. Οι αποχετεύσεις όλων μας για να είναι καθαρές και να λειτουργούν φυσιολογικά, απαιτούν καθαρισμό! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δημιουργείται στο εσωτερικό τους με την πάροδο του χρόνου. Οι αποχετεύσεις παραμελούνται και φτάνει η κατάσταση σε ένα σημείο που τα πράγματα γίνονται πολύ άσχημα και η αντιμετώπισή της πολύ δαπανηρή. Είναι συνετό η τακτική συντήρηση αποχέτευσης να γίνεται από επαγγελματίες συντηρητές, καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για τα συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης που προσφέρουμε.

Αντλήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ

Όλη η περιοχή της Αττικής παρουσιάζει διάφορα προβλήματα στο αποχετευτικό της δίκτυο. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται τις περιόδους του φθινοπώρου και του χειμώνα που είναι πιο έντονες οι βροχοπτώσεις. Είμαστε ειδικοί στην άντληση υδάτων σε υπόγειους χώρους και σας δίνουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Μην αφήνετε τα στεκούμενα νερά και κυρίως τα λύματα να προκαλούν φθορές στον οικιακή ή επαγγελματική σας ιδιοκτησία. Σώστε τα περιουσιακά σας στοιχεία και την ακεραιότητα της εγκατάστασης σας. Θα επαναφέρουμε την ηρεμία και την ομαλή ροή της καθημερινότητάς σας. Αν έχει φράξει κάποιο σιφώνι ή φρεάτιο και αυτό εμποδίζει να αποχετευτούν τα νερά, είμαστε σε θέση να το αποφράξουμε. Εμπιστευτείτε τις γνώσεις και την πείρα μας, καθώς αντλούμε νερά από πλημμυρισμένους χώρους περισσότερα από 40 χρόνια.