ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Τα παράσιτα βρίσκονται παντού! Είμαστε δίπλα σας εδώ και πολλά χρόνια στην καταπολέμηση όλων των παρασίτων. Κατσαρίδες, ψύλλοι, κοριοί, μυρμήγκια, ψιλή κατσαρίδα, ψαράκια, ποντίκια και αρουραίοι, μύγες, κουνούπια, σαρανταποδαρούσες και οτιδήποτε άλλο είναι μερικά από τα παράσιτα που εξοντώνουμε πάντα με απόλυτη επιτυχία. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις εφαρμογές, είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα. Είναι μη τοξικά και ασφαλή για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Δεν νοείται εφαρμογή για απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία, χωρίς να υπάρχει άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εν κατακλείδι χωρίς πιστοποιητικό. Η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο και όλες οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ εκτελούνται υπό τις οδηγίες πτυχιούχου Γεωπόνου. Καλέστε μας στο 210 603 20 20.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των απολυμάνσεων παραπάνω από 4 δεκαετίες. Οι τεχνικοί της είναι άρτια εκπαιδευμένοι ενώ όλα τα ειδικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η απολύμανση γίνεται με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα ζωάκια συντροφιάς σας και με απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κάθε οικιακό, επαγγελματικό και δημόσιο χώρο όπως σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια, κτλ. Κάθε εφαρμογή απολύμανσης, συνοδεύεται από ειδικό πιστοποιητικό, υπογεγραμμένο από τους πτυχιούχους γεωπόνους της εταιρείας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε σχετικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Υπάρχουν σημάδια που φανερώνουν προσβολή από κατσαρίδες. Οι μικρές κατσαρίδες παράγουν περιττώματα που μοιάζουν με καφέ ή μαύρο πιπέρι, ενώ οι μεγαλύτερες κατσαρίδες αποβάλουν κυλινδρικά περιττώματα. Η ποσότητα των ορατών κοπράνων είναι ένας καλός δείκτης του επιπέδου της μόλυνσης. Οι κατσαρίδες παράγουν κάψουλες αυγών, οι οποίες ουσιαστικά περιέχουν πολλαπλά αυγά. Αυτά τα περιβλήματα ονομάζονται ωοθήκες. Νεκρές κατσαρίδες: Οι κατσαρίδες είναι νυχτόβια παράσιτα, οπότε το να τις δει κάποιος κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Ελέγξτε κάτω από τους νεροχύτες σας, στα ντουλάπια σας και γύρω από το ψυγείο σας. Αυτοί είναι κοινοί χώροι για να κρυφτούν, οπότε δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε μερικές νεκρές γύρω τους. Το μεγαλύτερο σημάδι ότι έχετε μια πολύ σοβαρή προσβολή από κατσαρίδες είναι να τις δείτε να τρέχουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι κατσαρίδες βγαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόνο όταν ο πληθυσμός τους είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Η μόνη λύση για να απαλλαγείτε από την παρουσία τους είναι ο ψεκασμός με ειδικά επαγγελματικά εντομοκτόνα σκευάσματα και η τοποθέτηση τζελ στα σημεία που έχουν φωλιάσει και κατοικούν. Σας εξασφαλίζουμε 100% εγγυημένα αποτελέσματα στην απολύμανση για κατσαρίδες. Οι τεχνικοί της, αφού έρθουν στο χώρο σας, θα εντοπίσουν τις εστίες μόλυνσης και θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες. Θα πραγματοποιήσουν ψεκασμό και θα τοποθετήσουν υποκαπνιστικά σε φρεάτια και αποχετεύσεις, ενώ επιπλέον θα τοποθετηθούν ειδικά τζελ στα ντουλάπια της κουζίνας και του μπάνιου. Όλα τα σκευάσματα για την απολύμανση για κατσαρίδες που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Είναι άοσμα και κατάλληλα για εσωτερική χρήση, ώστε να μη χρειαστεί να απομακρυνθείτε από το χώρο σας. Προσφέρουμε επίσης: [posts-by-tag tags = “ΥΠΗΡΕΣΙΑ” number=”5″ exclude_current_post=”true”]

Απολύμανση για μυρμήγκια

Μιλώντας για μυρμήγκια πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι πρόκειται για τα πιο εργατικά έντομα στο ζωικό βασίλειο. Εκτός αυτού, είναι και πολύ κοινωνικά και έξυπνα. Υπάγονται στην τάξη υμενόπτερα μαζί με τις μέλισσες και τις σφήκες. Έχουν την ικανότητα να σηκώσουν 25 φορές το βάρος τους. Εάν βρουν πρόσφορο έδαφος που τους εξασφαλίζει ζέστη, νερό και τροφή, δημιουργούν πολύ μεγάλες αποικίες. Κάθε αποικία τους, αποτελείται από τις βασίλισσες, τις εργάτριες και τα αρσενικά. Μία κοινωνία μυρμηγκιών παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο καταμερισμός εργασίας και ο ρόλος κάθε μυρμηγκιού μέσα στην αποικία είναι συγκεκριμένος. Η μέση υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής τους είναι 45 με 60 ημέρες. Τα μυρμήγκια είναι ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει διαπιστωθεί αν είναι φορείς κάποιων ιών ή μικροβίων. Γίνονται όμως πολύ ενοχλητικά όταν αρχίζουν να κυκλοφορούν στην κουζίνα, το μπάνιο ή το μπαλκόνι μας.

Μια φωλιά μυρμήγκια είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί. Μπορεί να βρίσκεται εντός μιας πολύ πολύ μικρής χαραμάδας. Αν τυχόν αντιληφθείτε ότι συμβιώνετε με τα μικροσκοπικά αυτά έντομα, λάβετε δραστικά μέτρα. Μην αφήνετε εκτεθειμένα τρόφιμα και ψίχουλα πάνω σε πάγκους της κουζίνας και μέσα σε ντουλάπια και συρτάρια. Φροντίζετε πάντοτε μετά από κάθε χρήση να μαζεύετε και να πλένετε τα πιάτα στο νεροχύτη. Επίσης, απομακρύνετε τα σκουπίδια καθημερινά και ελέγξτε να μην πλημμυρίζουν οι υδρορροές. Μαζί με όλα τα παραπάνω, καλέστε μας για μια δραστική και αποτελεσματική απολύμανση για μυρμήγκια. Με την τοποθέτηση ειδικού τζελ που θα ξεγελάσει τα μυρμήγκια, καθώς και με ψεκασμό, τα μυρμήγκια θα εξοντωθούν και εσείς θα μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία σας χωρίς αυτά. Οι τεχνικοί μας είναι οι πλέον ειδικοί επαγγελματίες στην απολύμανση για μυρμήγκια. Εμπιστευτείτε μας για άμεσα και δραστικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια πρέπει να είναι τα πιο ενοχλητικά έντομα σε ολόκληρο τον πλανήτη! Ιδιαίτερα τα θηλυκά αφού είναι αποκλειστικά αυτά που μας τσιμπάνε και μας προκαλούν φαγούρα. Τρέφονται μόνο με αίμα, αντιθέτως με τα αρσενικά τα οποία τρέφονται με γύρη και νέκταρ. Η αγαπημένη τους ώρα για τροφή είναι κατά την αυγή ή το σούρουπο. Γι αυτό το λόγο αυτές τις ώρες είναι πολύ ενεργητικά. Συν τοις άλλοις, τα κουνούπια είναι και επικίνδυνα έντομα. Μεταφέρουν διάφορες μεταδοτικές αρρώστιες, ενώ μπορούν να μας προκαλέσουν και δερματικά προβλήματα. Στη χώρα μας, κάνουν την εμφάνισή τους την άνοιξη όταν αρχίζει να ζεσταίνει ο καιρός και παραμένουν έως και το φθινόπωρο. Τα κουνούπια ζουν και αναπαράγονται ολόκληρο το χρόνο. Επίσης, το νερό είναι ο μεγαλύτερος πόλος έλξης τους. Φροντίστε λοιπόν όσο το δυνατόν να μην υπάρχουν στάσιμα ή λιμνάζοντα νερά στο χώρο σας και καλό είναι να ποτίζετε τα φυτά σας πάντα το πρωί.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Η αντιμετώπιση του πληθυσμού τους μπορεί να επιτευχθεί με συχνή, επαγγελματική απολύμανση για κουνούπια. Καλό θα είναι να προγραμματίζετε την απολύμανση την άνοιξη και να επαναλαμβάνεται κάθε 25 τουλάχιστον μέρες μέσα στο καλοκαίρι. Είμαστε μια εταιρεία με πολύ μεγάλη πείρα, ιδιαίτερα στην απολύμανση για κουνούπια. Χρησιμοποιεί συγκεκριμένα σκευάσματα τα οποία είναι ελεγμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Πρόκειται για προϊόντα που δεν θα προκαλέσουν καμία απολύτως βλάβη στην υγεία σας, στα ζώα, στο περιβάλλον, σε καλλιέργειες, άνθη, δέντρα και φυτά. Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι της πελάτες, είναι η εγγύηση της εταιρείας για τις απολυμάνσεις που αναλαμβάνει. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν απέναντι στον εχθρό που ονομάζεται κουνούπια. Με τους συχνούς ψεκασμούς θα διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι μεγάλη διαφορά. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε για τα πακέτα απολύμανσης που σας προσφέρουμε αναλόγως τις ανάγκες σας.

Απολυμάνσεις για κοριούς

Ένα μεγάλο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι να έρθετε κάποια στιγμή αντιμέτωποι με κοριούς. Οι κοριοί είναι παράσιτα που τρέφονται με αίμα. Η απολύμανση για κοριούς είναι μία από τις δυσκολότερες εργασίες. Μια καλή ερώτηση είναι πως καταλαβαίνουμε αν έχουμε προσβληθεί από κοριούς. Το καταλαβαίνουμε από τα τσιμπήματα. Τον κοριό δεν τον καταλαβαίνεις την ώρα που σε τσιμπάει όπως τον ψύλλο. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως ο κοριός σε «πιάνει στον ύπνο». Όταν αντιληφθείτε διαδοχικά τσιμπήματα, συνοδευόμενα από φαγούρα, τότε κατά 99% έχετε κοριούς. Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα μόνοι σας. Απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εταιρεία απολύμανσης. Η εταιρεία μας είναι ειδική στην απολύμανση για κοριούς. Το έμπειρο μάτι των τεχνικών μας θα εντοπίσει τους κοριούς και την εστία τους. Με τα κατάλληλα φάρμακα, όλα εγκεκριμένα και απολύτως ασφαλή για εσάς και τους οικείους σας, θα απολυμάνουν το χώρο σας και θα σας απαλλάξουν από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Η κυριότερη διαφορά του ψύλλου από τον κοριό, για τον οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω, είναι ότι τον καταλαβαίνουμε την ώρα που τσιμπάει. Οι ψύλλοι είναι κι αυτοί μικροσκοπικά έντομα που επίσης τρέφονται με αίμα. Άλλη μία διαφορά τους από τους κοριούς είναι ότι μπορεί να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες που σχετίζονται με δερματικά προβλήματα. Ο ξενιστής για τον ψύλλο είναι κατά βάση η γάτα. Αυτό όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο σκύλος ή ο άνθρωπος να γίνουν φορείς ψύλλων. Η μετάδοσή τους γίνεται λοιπόν τόσο από ζώο σε άνθρωπο όσο και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Τα πιο συνήθη συμπτώματα είναι τα τσιμπήματα που συνοδεύονται από φαγούρα. Αν έχετε υπόνοια ή κάποια ένδειξη ότι ψύλλοι έχουν εισβάλει στο χώρο σας, τότε πρέπει να δράσετε πολύ γρήγορα. Επιβάλλεται, προς αποφυγήν μεγαλύτερων προβλημάτων, διότι οι ψύλλοι έχουν την τάση να πολλαπλασιάζονται ταχύτατα.

Πρέπει να σταματήσει η διάδοσή τους πριν γεμίσει όλο το σπίτι, το κατάστημα ή χώρος εργασίας σας. Ο μοναδικός τρόπος είναι η μέθοδος της απολύμανσης. Μια απολύμανση για ψύλλους όμως που πρέπει να εφαρμοστεί από ειδικούς με τα κατάλληλα φάρμακα. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομέα των απολυμάνσεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Με την εμπειρία που έχουμε σας εγγυόμαστε 100% επιτυχημένο αποτέλεσμα αφού θα πετύχουμε τη ριζική εξόντωση των ψύλλων. Σεβόμαστε πάντα τον πελάτη και δουλεύουμε με τα καλύτερα σκευάσματα της αγοράς. Είναι όλα πιστοποιημένα από το Υπουργείο Γεωργίας και απολύτως ασφαλή για την υγεία σας και την υγεία των μικρών σας φίλων. Καλέστε μας για μια επαγγελματική απολύμανση για ψύλλους και για κάθε είδους έντομο ή παράσιτο.

Απολύμανση για ποντίκια

Τα ποντίκια είναι τα πιο γνωστά και διαδεδομένα τρωκτικά στον κόσμο. Είναι παμφάγα και πολύ δραστήρια, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Ζουν σε περιβάλλον σκοτεινό και με υγρασία. Έχουν εξαιρετική όραση στο σκοτάδι, μεγάλη αντίληψη καθώς και τεράστιες ικανότητες στην αναρρίχηση. Τα τρωκτικά μπορεί να εισβάλλουν σε οποιοδήποτε χώρο, με διάφορους τρόπους. Μπορούν να μπουν μέσα από φρεάτια και σιφόνια, ρωγμές τοίχων, ανοίγματα σε οροφές και κεραμίδια, ανοιχτές πόρτες, κενά κάτω από πόρτες κτλ. Εκτός από αποκρουστικά είναι υπεύθυνα και για πολλές μολυσματικές ασθένειες , με την πιο γνωστή από αυτές που είναι η λεπτοσπείρωση. Τα ποντίκια δεν εγκυμονούν κινδύνους μόνο για τη δημόσια υγεία αλλά προκαλούν και βλάβες σε σοδειές, καλλιέργειες και κτίρια. Τα δόντια τους είναι πολύ κοφτερά και μπορούν να μασήσουν από καλώδια μέχρι τσιμέντο και ατσάλι. Αναπαράγονται με γοργό ρυθμό άρα αν υποψιαστείτε ότι υπάρχει κάποιο στο χώρο σας, δράστε άμεσα.

Τα ποντίκια είναι εύκολο να τα αντιληφθούμε και αυτό συμβαίνει επειδή κάθε φορά που τρώνε αφήνουν ταυτόχρονα περιττώματα. Πρόκειται για μικρά μαύρα σωματίδια που είναι σφιχτά και σκληρά με σχήμα που μοιάζει με κόκκο ρυζιού. Αν αντιληφθείτε ποντίκια, καλέστε μας αμέσως. Η απολύμανση για ποντίκια είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα. Κανένα προϊόν από αυτά που κυκλοφορούν ευρέως στα καταστήματα δεν θα σας βοηθήσει. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα σκευάσματα θέλουν μεγάλη προσοχή καθώς πρόκειται για τοξικές ουσίες που μπορεί να δημιουργήσουν βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό. Με την τοποθέτηση δολωματικών σταθμών και παγίδων με ειδικές κόλλες, θα σας λύσουμε το πρόβλημα ριζικά. Τα ποντίκια θα εξαφανιστούν από το χώρο σας, οριστικά. Κάθε απολύμανση για ποντίκια συνοδεύεται από το κατάλληλο πιστοποιητικό μυοκτονίας. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι πρόθυμοι να σας λύσουν κάθε απορία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Στα τέλη του 2019, μία επιδημία πνευμονίας ξέσπασε στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Wuhan. Οι Κινεζικές αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν νέο κορωνοϊό. Ο covid-19, δημιουργεί σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα ενώ μέχρι στιγμής είναι υπό μελέτη από την επιστημονική κοινότητα. Η μεταδοτικότητά του είναι πολύ υψηλή και εξαιτίας αυτού εξελίχθηκε σε πανδημία. Μία πανδημία που έφτασε δυστυχώς και στη χώρα μας. Οι συστάσεις των επιστημόνων για τον περιορισμό του ιού είναι σαφής και συγκεκριμένες. Περιλαμβάνουν τη χρήση μάσκας, το συχνό καλό πλύσιμο των χεριών, τις μεταξύ μας αποστάσεις αλλά και τις σωστές απολυμάνσεις χώρων και επιφανειών. Η μετάδοση ενός ιού γίνεται με τα μολυσμένα σταγονίδια που απελευθερώνονται με το βήχα ή το φτέρνισμα. Μπορεί ακόμα και με την ομιλία. Καταλήγουν πάνω σε επιφάνειες και προς το παρόν όσον αφορά τον covid-19, δεν γνωρίζουμε τον χρόνο επιβίωσής του. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι εξαπλώνεται ραγδαία προσβάλλοντας άτομα κάθε ηλικίας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣH ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η μόνη λύση είναι η σχολαστική τήρηση των βασικών μέτρων. Η απολύμανση για κορωνοϊό είναι η άκρως απαραίτητη ενέργεια που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρακαμφθεί. Ο λόγος είναι κατανοητός από όλους. Μαζί με τη μάσκα, την απόσταση και το πλύσιμο των χεριών είναι τα όπλα μας σε αυτή την άνιση μάχη. Ακολουθώντας πιστά κάθε οδηγία πραγματοποιεί απολυμάνσεις με απόλυτη επιτυχία. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και τα κατάλληλα προϊόντα εξασφαλίζουν το καλύτερο για τη δημόσια υγεία. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά από τους ειδικούς γεωπόνους και τεχνικούς – απολυμαντές της εταιρείας μας. Αναλαμβάνουμε απολύμανση για κορωνοϊό σε κάθε χώρο, δημόσιο ή ιδιωτικό. Απολυμαίνουμε σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εστιατόρια, σχολεία κτλ. Κοινός στόχος όλων μας είναι η εξάλειψηη του κορωνοϊού και η επαναφορά της κοινωνίας μας στην κανονικότητα.

 

Leave a Comment